Ionuț Nedelcearu, prima reacție după calificare: „Am luptat extrem de mult şi ne-a ieşit”

România U21 și Franța U21 au terminat la egalitate, 0-0, în ultimul meci din grupa C de la EURO 2019. Ambele echipe s-au calificat în semifinalele turneului final și la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Tricolorii mici vor juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele EURO 2019. Meciul se va disputa joi, 27 iunie, de la ora 19:00. România a reușit o prestație foarte bună la EURO, iar jucătorii se gândesc deja la o posibilă finală.

Ionuţ Nedelcearu, prima reacție după meciul cu Anglia. Fostul fundaș al lui Dinamo a declarat că a ştiut că România se va califica în semifinalele Campionatului European de tineret după victoria cu Anglia.

„Ştiam că doar prin muncă putem reuşi o calificare, ştiam ce adversari întâlnim. Am luptat extrem de mult şi ne-a ieşit. Ne-am făcut un ultim meci mai uşor. Momentul cheie a fost meciul cu Anglia, când pe final am reuşit să câştigăm, atunci am ştiut că mergem mai departe. Suntem tineri, avem timp să ne revenim, nu mai simţim oboseala. Nu ne-am gândit la Germania, vrem să ne bucurăm de calificare şi de mâine dimineaţă începem să ne gândim la Germania. Sperăm să ajungem în ultimul act”, a declarat Nedelcearu, la TVR.

  • România a participat ultima dată la JO de la Tokyo din 1964. Acum, România va merge tot la Tokyo, la JO din 2020.