Ionuț Negoiță vrea să scape neapărat de clubul Dinamo: „Pentru mine subiectul Dinamo este închis”

Patron din 2013, Ionuț Negoiță spune într-un interviu că în acest moment are un singur obiectiv – acela de a vinde cât mai repede posibil echipa. Negoiță recunoaște negocierile pe care le poartă cu omul de afaceri, Claudiu Florică.

Controversatul om de afaceri Claudiu Florică, trimis în judecată de către DNA în dosarul Microsoft pentru spălare de bani, are în acest moment cele mai mari șanse să preia Dinamo. Acesta se află și într-un parteneriat cu Atletico Madrid.

„Obiectivul meu pentru Dinamo în acest sezon, și nu numai în acest sezon, de ceva timp încoace, este sa-l vând. Am luat această decizie și de obicei când iau o decizie atât de importantă, o gândesc foarte bine. Știu că domnul Florică stă foarte bine din punct de vedere financiar, știu că are o academie, a luat franciză pentru o colaborare cu Atletico Madrid, deci nu este strain de fotbal.

M-aș bucura să se găsească cineva care să vină și să aduca un suflu nou, cu o infuzie de capital, și să faca din Dinamo ceea ce trebuie. În ceea ce ma privește, pentru mine subiectul Dinamo este închis”, a declarat Ionuț Negoiță într-un interviu pentru Pro TV.

Negoiță, le-a transmis și un mesaj suporterilor dinamoviști: “Am pierdut bani, am pierdut timp, am pierdut oportunități. Dar nu asta e problema, e o chestiune pe care mi-am asumat-o, cu bune și cu rele. Vreau să vină cineva, altcineva, să facă din Dinamo ceea ce trebuie. Sincer, și eu îmi doresc mai mult pentru Dinamo. Ce îmi pare rău de suporteri e că au plecat după fentă, cum se spune în fotbal.

Din păcate, foarte mulți își dau cu părerea, foarte mulți se dau importanți, dar când să își asume responsabilități se fac că plouă. Ceea ce nu e în regulă. Ori suntem bărbați, ori suntem găinari”, a mai spus Ionuț Negoiță.