Dinamo revine pe Arena Naţională. Anunțul făcut de un oficial al clubului

Rezultatele dezastruoase ale echipei și scandalurile fără sfârșit i-au determinat pe oficiali să nu mai programeze toate meciurile pe Arena Națională, așa cum au promis în primăvară.

Florin Prunea, managerul general al echipei, a dezvăluit din ce cauză și când vom reveni pe cea mai mare arenă din România. este închisă pentru meciurile de fotbal fiindcă va avea loc un fetival, mai exact ”Festivalul Sportului pentru Toţi”, care se va desfăşura în perioada 1 august – 7 august: ”Este şi festival, nu joacă nimeni acolo, nici FCSB-ul, nimeni. După festival va intra într-un proces de schimbare. Noi vom intra pe Arena Naţională, conform contractului pe care îl avem, în etapa cu Botoşaniul de acasă, din septembrie.

Nu am avut niciun cuvânt de spus, stadionul este închis, nu joacă nimeni competiţii sportive pe stadion”, a spus Prunea, la ProSport Live.

În primăvara acestui an, clubul a vândut 16 loje dintre cele 20 puse la vânzare. În funcție de poziționarea lojelor, acestea au prețuri ce variază între 8 și 12.000 de euro. Șefii promiteau că echipa va disputa toate meciurile pe Arena Națională, dar acest lucru nu se va întâmpla, cel puțin nu deocamdată.

  • Dinamo joacă vineri, ora 21:00, cu Academica Clinceni, pe stadionul Dinamo.

Prețurile biletelor pentru meciul cu nou promoata:

Peluza Cătălin Hîldan: 15 lei
Peluza Sud: 15 lei
Tribuna a II-a: 25 lei
Tribuna I: 30 lei
Tribuna 0: 35 lei

  • Acces în stadion: 19:30

Lasă un răspuns