Dan Nistor, după egalul cu Botoșani: “Dacă făceam 2-0 era terminat meciul”. Ce spune despre starea gazonului

Dinamo a remizat pe teren propriu cu FC Botoșani, scor 1-1, după o partidă alertă, în care ambele echipe puteau da lovitura în final. Meciul a contat pentru etapa a 9-a în Liga I.

Dan Nistor (30 de ani) a comentat, la finalul partidei, egalul obţinut de Dinamo cu FC Botoşani, 1-1. Căpitanul “câinilor” a refuzat să vorbească despre arbitraj și a preferat să comenteze despre starea gazonului, unul nu foarte bun, de pe Arena Naţională. Nistor preferă să joace pe Ştefan cel Mare, dacă ar veni la fel de mulţi spectatori.

“În general nu vorbesc de arbitraj. Dacă făceam 2-0 era terminat meciul. Nu-mi place să vorbesc despre arbitraj, nu e treaba mea. Până la urmă, bine că am câştigat şi acest punct. Ne aşteaptă meciuri foarte grele şi trebuie să le tratăm ca atare.

(n.r. de ce “s-au tăiat” după golul Botoşaniului) Probabil, aţi văzut, şi stadionul a amuţit. Aveam un elan foarte bun, conduceam, dar am căzut un pic.

Important e că n-am pierdut, orice punct este important în acest campionat. Să acumulăm cât mai multe puncte, să intră în play-off. Acesta este obiectivul nostru. Vor veni şi ceilalţi jucători care nu sunt pregătiţi sută la sută, vom arăta şi noi mai bine.

Un stadion extraordinar, un gazon penibil. Păcat de acest stadion, e păcat să joci pe un asemenea gazon. Dacă aveam 6-7.000 de suporteri, aş prefera să jucăm pe Ştefan cel Mare, pentru că e un gazon extraordinar acolo”, a spus Dan Nistor, după meci.

În urma acestui rezultat de egalitate, FC Botoşani se află pe poziţia a 6-a, cu 12 puncte, în timp ce Dinamo Bucureşti este pe 9, cu 10 puncte. Pentru FC Botoşani a fost a 6-a partidă fără victorie, în timp ce Dinamo este la cel de-al 3-lea meci fără înfrângere.

Lasă un răspuns