VIDEO | Dinamo și Botoșani și-au împărțit punctele pe Arena Națională

În această seară, pe Arena Naţională din Bucureşti, Dinamo şi FC Botoşani au terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida contând pentru etapa a 9-a a Ligii l.

Dinamo era să joace doar în 10 jucători, după ce Mihai Neicuțescu l-a lovit dur cu cotul pe Chindriș, însă a fost iertat de eliminare. Moldovenii au avut câteva ocazi, dar fără șansă de reușită. Dinamo a fost aproape să deschidă scorul, dar reușita lui Montini a fost anulată pentru un ofsaid milimetric, care a împărțit lumea fotbalului în două.

După pauză, „câinii” au reușit să deschidă scorul, prin Sorescu, în minutul 58, care a înscris frumos cu capul, după o centrare venită de la Neicuțescu.

Avantajul echipei lui Uhrin a durat doar 7 minute. După o respingere greșită a lui Piscitelli, Moussa a izbutit egalarea, marcând simplu din interiorul careului. Finalul a fost unul plin de evenimente. În minutul 84, botoșănenii au cerut un penalty, însă arbitrul a acordat doar lovitură liberă la faultul comis de Moldoveanu asupra lui Mihai Roman I în interiorul careului. Ultimele minute ale partidei au adus ciocnirea violentă dintre Moussa și Pap, ambii coechipieri la Botoșani. Primul a avut nevoie de intervenția ambulanței, fiind transportat la spital după momente pline de emoții în tabăra botoșănenilor.