Florin Prunea afirmă că egalul cu Botoșani este unul echitabil

Dinamo București și FC Botoșani au remizat pe Arena Națională, scor 1-1, în etapa a 9-a din Liga 1. La finalul meciului, oficialii celor de la FC Botoşani, au criticat în termeni duri prestaţia arbitrajului lui George Rădulescu.

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, a evitat să comenteze arbitrajul și a preferat să vorbească despre prestația “câinilor roșii”.

„Ce am văzut e că la 1-0 am avut o ocazie mare și, dacă făceam 2-0, meciul s-ar fi închis. Până la 1-0, Botoșaniul nu ne-a pus probleme. Am întâlnit o echipă bună a campionatului, pe final ambele formații puteau să câștige. Cred că rezultatul e cel echitabil. Am arătat atitudine, avem calitate, mai avem de lucrat pe fază defensivă.

N-a fost un meci ușor pentru arbitru, a fost un meci greu. De ce să nu ne arbitreze dacă e din București? FCSB n-a fost arbitrată de arbitri din București? Nu mă pricep la delegări”, a declarat Florin Prunea la finalul partidei cu Botoșani.

  • În urma acestui rezultat de egalitate, FC Botoşani se află pe poziţia a 6-a, cu 12 puncte, în timp ce Dinamo Bucureşti este pe 9, cu 10 puncte. Pentru FC Botoşani a fost a 6-a partidă fără victorie, în timp ce Dinamo este la cel de-al 3-lea meci fără înfrângere.

Lasă un răspuns