VIDEO | Un specialist al arbitrajului a analizat faza golului anulat lui Mattia Montini

Dinamo a remizat, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu echipa FC Botoşani, în etapa a noua a Ligii I. Au marcat Sorescu ’58 pentru echipa noastră şi Moussa ’65 pentru moldoveni.

În fața a peste 8.000 de spectatori, Montinii a avut un gol anulat în minutul 44, însă asistentul Mircea Orbuleț a dictat ofsaid.

Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional și fost patron la FC Vaslui a comentat pentru un trust de presă, faza din minutul 44. Aceasta a fost ironic la adresa „tușierului”, Orbuleț și susține că golul marcat de Mattia Montini trebuia validat.

„Cred că se poate discuta golul anulat al lui Dinamo. Mai degrabă e gol corect. Bine, e Orbuleț acolo, el vine de la armată”, a spus Adrian Porumboiu la pauză meciul.

Mai mult, fostul arbitru este de părere că arbitrul trebuia să-i acorde cartonaș roșu lui Neicuțescu la faultu comis în minutul 1.

„E de roșu clar! Desface brațul și îl lovește, e fără dubii faza. Nu știu dacă i-a fost teamă. Mie-mi place acest central, dar nu trebuia delegat la acest meci. Citindu-i CV-ul, el n-ar trebui s-o arbitreze pe Dinamo. Dacă-i comisar al poliției și Dinamo e Dinamo, e normal să aibă o legătură. Vrei, nu vrei, e vorba de sânge”, susține acesta.

Lasă un răspuns