Mihai Neicuțescu a explicat faza din minutul 1 al partidei cu FC Botoșani

Mihai Neicuțescu, 20 de ani, atacantul revenit la Dinamo, de la Chindia a fost foarte aproape de a primi un cartonaș roșu în debutul meciului cu FC Botoșani.

Jucătorul dinamovist l-a lovit dur cu cotul în figură pe Chindriș, care a rămas întins pe gazon. Lovitura a avut intensitate dar a fost iertat de centralul partidei, George Rădulescu. Întrebat despre momentul respectiv, Neicuțescu a explicat: „Nu a fost nimic intenționat, doar am sărit la minge și s-a întâmplat. Nu mi-am dat seama atunci, trebuie să revăd faza. Eram concentrat la joc, nu am idee dacă a fost de roșu sau de galben”.

Fotbalistul de 20 de ani crede că echipa antrenată de Dusan Uhrin ar fi meritat toate cele trei puncte și a vorbit despre starea de spirit din sânul echipei.

„Trebuia să luăm trei puncte. Am prestat un joc foarte bun, meritam mai mult. Trebuie să jucăm așa și în continuare, suntem pe un drum foarte bun.

Eu cred că suntem bine acum, atmosfera la echipă e bună, ne-am revenit. Eu nu am fost aici când echipa a avut probleme, dar trebuie să o scoatem la capăt, suntem profesioniști”, a mai spus jucătorul lui Dinamo.

Lasă un răspuns