Ionel Dănciulescu îl contrează pe Valeriu Iftime: “Prinde glas doar cu noi”

Dinamo a remizat, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu echipa FC Botoşani, în etapa a noua a Ligii I. Au marcat Sorescu ’58 pentru echipa noastră şi Moussa ’65 pentru moldoveni.

După meci, Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, l-a criticat pe arbitru, iar azi, Ionel Dănciulescu, team managerul lui Dinamo, i-a dat replica oficialului moldovean.

“Nu pot să fiu ipocrit și să neg evidența, dar se face prea mult tam tam doar când e în favoarea unora. Noi la 1-0 trebuia să închidem jocul și nu mai existau discuții. Domnul Iftime văd că are o pasiune doar pentru adunare, nu și pentru scădere. Vede doar ce vrea dânsul. Îi place să vorbească doar înainte și după meciurile cu Dinamo. Prinde glas doar cu noi. Nu vorbește înainte și după alte meciuri.

El spune doar de penalty-ul nedat în acest meci. Dar uită că acum câțiva ani, când a învins-o pe Dinamo, a primit un penalty de care râdeau și cei de la Botoșani (n.r. în octombrie 2016, când Lucian Rusandu a dat un penalty la un duel între Palic și Elek).

De ce nu s-a făcut tămbălău când Dinamo a pierdut în minutul 83 la Cluj după un penalty inexistent? Sau când am avut parte de arbitraj potrivnic la Botoșani? Hai să vorbim de toate, nu doar de ce le convine unora. Acum se spune că Dinamo e avantajată de arbitri, de parcă noi am pus arbitrul să ia anumite decizii”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru gsp.ro.

Ionel Dănciulescu a vorbit și despre faptul că cei de la FC Botoșani nu au avut medic și doctorul lui Dinamo a intervenit în finalul meciului, când Moussa s-a ciocnit cu portarul Pap.

„Oricum, cei de la Botoșani ar trebui să investească mai mult în staff-ul medical. Și să-i mulțumească doctorului nostru pentru primul ajutor acordat lui Moussa pe final de meci. Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă nu era el. Cei de la Botoșani au venit cu doi maseuri și un magazioner.

Iftime, când vrea să facă afirmații despre Dinamo, să se gândească și la posibilitatea de a investi în staff-ul medical oricum cei de la botosani”, a adăugat Ionel Dănciulescu pentru sursa mai sus citată.

Ionel Dănciulescu nu este singura persoană care le bate obrazul celor de la Botoșani. Chiar și medicul echipei noastre, Adrian Motoacă l-a taxat pe Valeriu Iftime, pentru că nu a avut doctor în staful echipei.

“Ce te faci când ești echipă de Liga 1 și nu ai medic ?
Soluția : “Apelez un prieten” !
Este impardonabil ca unor astfel de cluburi sau entitați mari sportive să li se permită participarea în competiții majore oficiale fără medic !!!
Putem asista oricând la tragedii mult mai mari . Astă seara a fost cu noroc , dar ce ne facem când norocul ne va părăsi ?

PS : Buni și ăștia din stafful medical de la Dinamo de ceva , nu-i așa domnule “milionar” Valeriu Iftime ?
Circulă o legendă , cică “dacă nu ai bani” de medic la echipă poți spune măcar un MULȚUMESC!”, este mesajul postat pe Facebook de Adrian Motoacă, doctorul echipei noastre.

Lasă un răspuns