Lecții de viață de la Dusan Uhrin: „Băiatului meu îi dau 15 euro pe lună, trebuie să muncească pentru restul”

Antrenorul lui Dinamo, cehul Dusan Uhrin Jr, s-a declarat mulţumit de rezultatul partidei cu FCSB, 1-1, sâmbătă seara, în partida contând pentru etapa a Xll-a a Ligii l de fotbal.

Tehnicianul din Ștefan cel Mare le oferă românilor o adevărată lecție de viață. Chiar dacă a câștigat din fotbal peste un milion de euro, acesta îi oferă fiului său doar 15 euro pe lună. De asemenea, cehul a povestit și cum a muncit pe vremea regimului comunist.

”Noi nu avem grijă de copii așa. Băiatul meu lucrează de la 16 ani. Merge și la școală, dar trebuie să muncească. Atunci lucra o dată pe săptămână. Acum are 18 ani și lucrează de două ori pe săptămână. Este la liceu și trebuie să lucreze. Îi dau doar 15 euro pe lună, iar el trebuie să muncească pentru restul.

Când eu eram tânăr, tatăl meu nu mi-a dat prea mulți bani, așa că am muncit. Am început când aveam 19 ani pentru că era regimul comunist. Și s-a găsit ceva de făcut și pentru mine. Am făcut curățenie în birouri! Noi nu avem obiceiul de a le da copiilor totul ca aici. Nici să aibă grijă bunicii de copiii tăi”, a spus Uhrin într-un interviu.

  • Tatăl antrenorului dinamovist, ajuns la 76 de ani, a pregătit echipe precum Sparta Praga, AEL Limassol, Al-Nasr, Maccabi Haiba, Dinamo Tbilisi, APOEL Nicosia și Slovan Bratislava. Acesta a fost și selecționerul Kuweitului dar și al naționalei Cehiei.
  • Dusan Uhrin (51 de ani) se află la a treia experiență în România, după cele de la Poli Timișoara și CFR Cluj.