Vezi ultimele informații despre starea sa de sănătate a lui Diego Fabbrini.

Tehnicianul lui Dinamo, Dusan Uhrin a pierdut unul dintre cei mai importanți oameni în meciul cu Astra Giurgiu. Diego Fabbrini s-a accidentat grav în înfrângerea lui Dinamo, scor 2-3.

“În funcție de niște controale medicale pe care trebuie să le facă peste două săptămâni, el va reveni la antrenamente. Dacă totul este bine, Diego ar putea intra la meciul cu Cupă de la finalul lunii, cu Foresta Suceava”, a declarat Florin Prunea.

Imediat după ce a aflat că nu va mai putea juca o perioadă pentru echipa noastră, Fabbrini a spus: “M-am accidentat în meciul cu Astra, am o fractură la gleznă, dar nu știu exact cât voi sta departe de gazon. Eu sper să revin cât mai curând și să fac lucruri frumoase în tricoul lui Dinamo”.

Italianul a venit în această vară la Dinamo și a jucat toate cele patru meciuri după transferul său de la ȚSKA Sofia. Italianul a suferit o fractură de gleznă în timpul meciului cu Astra.

Pe de altă parte, Dusan Uhrin primește și vești bune. Andrei Sin se antrenează normal în această săptămână alături de colegii săi dar se pare că va reveni în echipă și atacantul sârb Slavko Perovic, care a fost trecut pe linie moartă în mandatul lui Neagoe din cauza unui diagnostic greșit la inimă. Acesta va fi pregătit pentru a intra să joace în partida cu Gaz Metan Mediaș, care se va juca vinerea viitoare, de la ora 20:30.

Lasă un răspuns