Piscitelli a trăit la intentitate maximă, meciul cu FCSB: „Am avut mari emoții la derby”. Vezi cel mai dulce cadou primit după partidă

Portarul Riccardo Piscitelli a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în meciul FCSB – Dinamo 1-1, din etapa a 12-a din Liga 1. Jucătorul lui Dinamo a dat o fugă la Milano și s-a energizat alături de ai lui.

Acesta spune că următoarele 4 dueluri din Liga 1 sunt foarte importante pentru accederea în play-off-ul Ligii I.

”Am avut mari emoții la derby, dar am încheiat trist partida. Trebuia să batem, Am avut prim-planul în meci, iar în astfel de partide dacă ai ocazii, cum am avut noi, trebuie să dai gol și să învingi. Victoria era foarte importantă, dar nici remiza nu e rea. A fost super atmosferă la derby, m-am simțit fotbalist. Încă 3-4 meciuri bune și putem vorbi cu adevărat de play-off.

E prima dată când îmi văd familia în trei luni. Tata și-a luat liber, mama mi-a făcut tiramisu, prăjitura mea preferată. Mi-a zis că e primă pentru derby. Mi-a preparat și risotto. Pizza nu mănânc deloc. Am tot mâncat când eram mic și am prins aversiune. Prefer sushi”, a declarat italianu.

Conform cifrelor InStat, portarul Riccardo Piscitelli a fost cel mai buni jucător al dinamoviștilor în derby-ul cu FCSB. Goalkeeperul a avut un Index Instat de 314, după ce a reușit patru intervenții foarte bune în minutele 3, 15, 46, 90 și nu a ratat nicio ieșire pe centrările adversarilor