EXCLUSIV | Mihai Popescu: „Suporterii ne ajută foarte mult când ne sunt alături”

Egalul dintre FCSB și Dinamo a avut de toate. Pe lângă spectacolul din teren și ocaziile uriașe, au existat și faze controversate. Una dintre ele s-a petrecut în minutul 43

Nistor a centrat cu boltă în careu, din lovitură liberă, Montini a trimis cu capul, dar Bălgrădean a respins până la Popescu, care a șutat din apropiere, iar mingea l-a lovit în mână pe Cristea.

Dinamoviștii au cerut penalty, iar Cristea a recunoscut că a atins mingea cu mâna. Cu toate acestea, dinamovistul Mihai Popescu susține că a fost penalty valid. Fundaşul dinamovist, a oferit în EXCLUSIVITATE pentru doardinamo.com, mai multe detalii.

„M-am simțit perfect și mă simt din ce în ce mai bine. Mister, îmi dă încredere și asta mă ajută foarte mult, sper să cresc de la meci la meci și să nu îl dezamagesc atât pe el cât și pe suporteri.

Eu cred că meritam să câștigăm, ținând cont că am avut penalty neacordat. Suporterii ne ajută foarte mult când ne sunt alături. Împreuna o să readucem Dinamo în vârful clasamentului”, a declarat Popescu pentru doardinamo.com.

  • Partida dintre FCSB – Dinamo s-a terminat la egalitate, 1-1. A fost a patra remiză consecutivă dintre cele două mari rivale.