S-a stabilit programul optimilor din Cupa României. Când se va disputa partida dintre Foresta și Dinamo

Stabilite prin tragere la sorţi la finalul lunii septembrie, meciurile din faza optimilor de finală ale Cupei României, ediţia 2019/2020, şi-au aflat între timp şi datele exacte în care se vor desfăşura. Cele opt jocuri vor avea loc pe durata a trei zile, în perioada 29-31 octombrie, în opt intervale orare diferite.

Dinamo București va întâlni în deplasare Foresta Suceava, miercuri, 30 octombrie, de la ora 19:30.

Primarul Sucevei, Ion Lungu a anunțat că meciul echipei Foresta Suceava cu Dinamo București, din optimile Cupei României se va desfășura la Suceava, pe stadionul ARENI. Momentan biletele nu au fost puse în vânzare. Așadar, urmăriți site-ul nostru pentru a afla costul tichetelor de acces.

Programul meciurilor din optimile Cupei României:

Marţi, 29 octombrie, ora 18:15

  • CS Mioveni – FC Hermannstadt

Marţi, 29 octombrie, ora 21:00

  • Universitatea Cluj – FCSB

Miercuri, 30 octombrie, ora 14:30

  • Academica Clinceni – FC Botoşani

Miercuri, 30 octombrie, ora 17:00

  • Sănătatea Cluj – Petrolul Ploieşti

Miercuri, 30 octombrie, ora 19:30

  • Foresta Suceava – DINAMO

Joi, 31 octombrie, ora 14:30

  • Metalul Buzău – Politehnica Iaşi

Joi, 31 octombrie, ora 18:15

  • Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Astra

Joi, 31 octombrie, ora 21:00

  • FC Voluntari – Universitatea Craiova

Jocurile din optimile şi sferturile de finală ale Cupei României se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care unul sau mai multe meciuri urmează să fie televizate şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat (cazul Sănătatea Cluj, Foresta, FC Hermannstadt, Metalul Buzău sau Academica Clinceni), jocul respectiv va fi programat pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.