CONFERINŢĂ DE PRESĂ | Duşan Uhrin răspunde acuzațiilor aduse de Adrian Motoacă

Dinamo Bucureşti şi Gaz Metan Mediaş se întâlnesc vineri, 18 octombrie, de la ora 20.30, pe stadionul din Dinamo, într-o partidă contând pentru etapa a Xlll-a a Ligii l de fotbal.

Astăzi, în conferinţa de presă susţinută înainte de meciul cu Gaz Metan, Duşan Uhrin a vorbit despre această partidă și afirmă că își dorește o victorie, pentru ai depășii în clasament.

„Gaz Metan joacă un fotbal ofensiv şi trebuie să ne apărăm foarte bine. De asemenea, ei au unele probleme în defensivă. Nu mă aştept la nimic, pentru că meciul începe de la 0-0. Cine e mai bun va câştiga acest meci. Ei joacă un fotbal frumos, sunt în primele şase locuri, iar obiectivul nostru este să îi depăşim. Este foarte important pentru noi când jucăm acasă. Mai departe, e problema jucătorilor, cum se vor pregăti şi cum vor juca. Eu nu cred că e vreun mare avantaj.

Lucrăm din greu pentru a juca din ce în ce mai bine. Vom vedea pe teren ce va fi, dar nu pot să spun că suntem acum în formă maximă”, a declarat tehnicianul ceh, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Gaz Metan Mediaș.

Tehnicianul lui Dinamo, Duşan Uhrin a răspuns și acuzaţiilor adus pe fostul medic al echipei noastre: ”E problema lui, nimic nu e corect din ce a spus. Nimic. Nu pot să spun nimic altceva, decât că nimic nu a fost corect.”

Fostul doctor de la Dinamo, Adrian Motoacă l-a acuzat public pe Duşan Uhrin pentru metodele sale şi pentru că s-ar fi folosit de funcția ocupată, pentru a-l denigra.