Temerile lui Ricardo Grigore, înaintea partidei cu Gaz Metan

Ricardo Grigore (20 de ani) a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre meciul de vineri cu Gaz Metan, de la ora 20:30, care se va disputa pe stadionul Dinamo.

Fundașul dinamovis, consideră un avantaj faptul că Edward Iordănescu, antrenorul medieșenilor e suspendat pentru două etape.

„Sperăm să câștigăm meciul pentru că avem nevoie de cele trei puncte pentru a urca în clasament. Ne afectează lipsa jucătorilor valizi, dar cei care lipsesc vor fi compensați de alți jucători.

Avem un lot echilibrat. Acum vom întâlni o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun. De noi îmi e cel mai frică pentru că dacă nu vom face un joc bun, ei vor profita.

Să zicem că avem un mic avantaj că antrenorul lor nu e pe bancă. Am început să arătăm mai bine, jocul s-a îmbunătățit”, a spus Ricardo Grigore înaintea partidei de mâine seară.

Internaționalul român se teme să nu mai trăiască momentele din finalul sezoanelor regulate din ultimele două sezoane: „E un avantaj că jucăm în Ștefan cel Mare pentru că acolo nu prea am pierdut. Avem nevoie de cele trei puncte pentru că trec etapele și ne trezim la final de an că mai avem nevoie de 10 puncte pentru a intra în play-off. Nu vreau să mai trăim astfel de clipe”.

  • Dinamo – Gaz Metan se joacă vineri, de la ora 20:30,Dinamo – Gaz Metan se joacă vineri, de la ora 20:30, pe stadionul Dinamo.

Lasă un răspuns