Primăria municipiului București a mutat partida dintre Dinamo și Viitorul

Oficialii lui Dinamo au vrut să organizeze meciul din etapa a 14-a, prima a returului sezonului regulat, contra celor de la Viitorul, programat duminică, 27 octombrie 2019, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

Însă clubul din Ștefan cel Mare, fost înștiințat că nu mai pot organiza acest meci pe Arena Națională. În aceste condiții, elevii lui Dusan Uhrin jr. vor reveni pe Dinamo pentru a bifa duelul cu trupa lui Gică Hagi.

”Partida contând pentru etapa a 14-a din Casa Liga 1, dintre FC Dinamo București și FC Viitorul Constanța, programată pentru ziua de 27 octombrie 2019, ora 20.30, se va disputa pe stadionul Dinamo din șos. Ștefan cel Mare, deși, inițial, fusese stabilită să se dispute pe Arena Națională.

Primăria Municipiului București a informat clubul gazdă că, urmare a unor lucrări obligatorii ce trebuie efectuate la stadion, după partida dintre selecționatele României și Norvegiei, nu mai poate pune la dispoziție cel mai mare stadion al țării, în data de 27 octombrie”, se arată într-un comunicat postat de către cei de la Liga Profesionistă de Fotbal.

Lasă un răspuns