Un nou jucător este incert înaintea meciului cu CFR Cluj

Dinamo București și CFR Cluj se vor duela în etapa a 16-a din Liga 1, sezonul 2019 – 2020, duminică, 10 noiembrie, ora 19.00, pe stadionul din Ștefan cel Mare, iar Dusan Uhrin nu se va putea baza pe cinci piese importante ale echipei.

Veștile proaste continuă pentru Dusan Uhrin. Dinamo are mulți jucători indisponibili înaintea meciul cu CFR Cluj. În acest moment, Deian Sorescu, Linas Klimavicius, Diego Fabbrini și Mihai Neicuțescu sunt accidentați și nu vor juca împotriva campioanei României.

Mai mult, din informațiile apărute, nici pe Filip Mrzljak nu se va putea baza. Croatul a ieșit accidentat după 36 de minute jucate în partida cu Universitatea Craiova. Mijlocașul defensiv are încă genunchiul umflat și resimtea dureri și marți.

Mrzljak urmează să facă tratament și speră să își revină până la ora meciului cu CFR Cluj, mai ales că din primele analize nu este o accidentare gravă. Totuși, în acest moment este greu de spus dacă jucătorul venit în vară de la Astra va fi apt de joc duminică.

Dusan Uhrin va fi nevoit să improvizeze în zona mijlocașilor defensivi în meciul cu CFR Cluj. Cel mai probabil, Răuță va intra în locul lui Filip, suspendat, iar dacă Mrzljak nu va putea evolua, cehul ar putea miza acolo pe Ricardo Grigore, jucător care a dat randament pe acel post în meciul de Cupa României, împotriva Forestei Suceava, meci câștigat cu 4-0.