„Câinii” sunt motivați înaintea meciului cu FC Botoșani: „E șansa noastră”

FC Botoşani – Dinamo, meciul care deschide etapa cu numărul 22 din Liga 1, de altfel ultima din acest an, se joacă de la ora 20:00, pe stadionul „Municipal” din Botoşani.

Această perioadă este una extrem de importantă în vederea calificării în playoff-ul Ligii 1. Momentan, ambele echipe se poziţionează pe locuri de play-out.

Ioan Filip (30 de ani, mijlocaș defensiv) și Filip Mrzljak (26 de ani, mijlocaș defensiv) au oferit declarații înaintea ultimului meci al anului, într-o conferință de presă.

Filip: „Ne așteaptă o finală. Acest meci așa trebuie să-l privim. E șansa noastră de a rămâne în cărți pentru play-off. Suntem obligați să câștigăm la Botoșani, dar nu trebuie să fim disperați, ci să jucăm inteligent.

Nu știam că Mrzljak vorbește atât de bine în limba română până să-l cunosc. De multe ori pe teren îmi vine să-i spun în engleză, dar după îmi amintesc că știe română”.

Mrzljak: „Dacă o să fie așa o vreme frumoasă și un teren ok, o să arătăm un fotbal bun și o să luăm cele 3 puncte. Poate dacă terminăm partea aceasta de campionat cu o victorie, o să pregătim mai bine și celelalte partide din anul viitor. E posibil să vină și niște jucători în iarnă care o să ne ajute”.

  • Dinamo este în acest moment pe poziția a 8-a în Liga 1, cu 28 de puncte acumulate după 21 de runde.