Elisabeta Lipă analizează situația de la Dinamo: “Este atât de trist pe ce loc a ajuns”

Elisabeta Lipă (55 ani), președintele Federației Române de Canotaj, cea care a fost timp de șapte ani în fruntea Clubului Sportiv Dinamo, a vorbit în cadrul emisiunii “Prietenii lui Ovidiu”, difuzată de gsp.ro, despre situația de la Dinamo, dar și despre Ionuţ Negoiță.

“Este atât de trist pe ce loc a ajuns echipa asta! Nu știu dacă-i debandadă. Eu am lucrat bine cu domnul Negoiță. E un om care își dorește să pună Dinamo pe linia de plutire. Poate nu mai vrea… Mi-e greu să spun, nu știu. El este un om de bună credință. Vrea ca echipa să fie sus, dar e greu de înțeles ce se întâmplă. Dinamo nu e pe locul care merită.

Eu am ajuns la Dinamo în 1985. Iubesc clubul ăsta, a fost a doua mea casă. Nu mă pot dezice de el. Nu este niciun privilegiu să fii președinte de club pentru că treci prin toate stările. Eu, când am ajuns, aveam o secție de baschet care nu mai exista, la handbal erau sportivi neplătiți, iar la rugby era complicat. Toate secțiile aveau datorii și eu a trebuit să le plătesc salariile.

Este foarte greu dacă nu ai sponsori. Acum este un caz fericit pentru că s-au creat contracte de activitate sportivă și poți să plătești salariile din bugetul statului. Până am plecat, în 2015, am plătit doar din veniturile proprii. Mi-era mult mai greu”, a declarat Elisabeta Lipă pentru sursa mai sus citată.

Lasă un răspuns