Ionel Dănciulescu a răbufnit și cere explicații: “Normal și fair-play ar fi fost să ni se spună”

Scandalul continuă să mocnească în curtea lui Dinamo, iar în birouri lucrurile sunt de-a dreptul incendiare, între Ionuț Negoiță, Bogdan Bălănescu, Florin Prunea și Ionel Dănciulescu.

Cuplul Negoiță – Bălănescu a luat o decizie drastică înaintea cantonamentului din această iarnă al roș-albilor. Mai exact, managerul general Florin Prunea și Ionel Dănciulescu n-au fost incluși pe lista delegaților care vor însoți echipa în stagiul de pregătire din Spania.

Fostul atacant al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu nu a mai rezistat și a răbufnit la adresa conducerii ”câinilor”.

“Am stat și suntem zi de zi lângă echipă. În momentul actual nu știm mare lucru. Nu știu dacă suntem în plan să mergem sau nu. Eu cred că este adevarat ce s-a scris. Normal și fair-play ar fi fost să ni se spună și nouă. Eu sunt la Săftica cu Florin, zi de zi lângă echipă. Ceea ce știu eu să fac cel mai bine este să fiu lângă echipă. Eu sunt team-manager la echipă.

Nu ni s-a spus dacă plecăm sau să ne facem bagajele, dar mai avem timp până luni. Nu am de unde să știu ce se întâmplă, dacă nu am avut dialog direct cu nimeni de la birouri. Noi o să mergem la antrenament și mâine, și poimâine, până la urmă cred că ne va anunța și pe noi cineva, ne va spune programul .

Dacă nu sunt dorit alături de echipă, nu am ce să fac. Pot să schimb eu gândirea altora? Nu știu dacă mi-am luat concediu de când sunt la Dinamo, nu m-am gândit la lucrul ăsta. Trebuie să fie cineva alături de echipă, poate se duce domnul Bălănescu, este și asta o variantă.

Nu știu ce o să fac, dacă nu merg în cantonament. Probabil o să mă duc la birouri. Poate o să vorbească cineva și cu mine, dacă mă văd acolo. Nu ne-a întrebat nimeni de transferuri. Nici nu am știut de jucătorul ăsta care a venit acum, nici nu-i știu numele. Până acum au avut nevoie de Dănciulescu?”, a declarat Ionel Dănciulescu la Fotbal Club, de la Digi Sport.

  • Dinamo va pleca în cantonament, în Spania, pe 13 ianuarie și va sta până pe 23 ianuarie, perioadă în care ”câinii” vor disputa 4 meciuri amicale.

Lasă un răspuns