Adrian Mutu contestă administrarea lui Dinamo: “Și-a pierdut din strălucirea aia pe care o avea”

Adrian Mutu (41 de ani), noul selecționer al României U21, a vorbit despre felul în care arăta Dinamo în momentul de față și crede că actuala echipă a lui Dusan Uhrin nu mai inspiră teamă, așa cum o făcea în anii trecuți.

Fostul atacant și manager general al ”câinilor”, nu-și dorește ca Dinamo să joace în play-out și contestă modul în care este condus clubul din Ștefan cel Mare.

“În momentul actual, Dinamo nu mai este nici echipa, nici clubul care a fost. Iar dacă se va continua aşa, Dinamo n-o să mai sperie pe nimeni. De altfel, deja nu mai sperie pe nimeni şi şi-a pierdut din strălucirea aia pe care o avea. Mai jos de locul doi sau trei la Dinamo nu putea fi vorba atunci când eram acolo.

Să ştii că atunci când am fost la Dinamo, eu am lucrat foarte bine cu domnul Negoiţă. Şi niciodată nu s-a băgat peste mine sau peste Contra sau peste ceea ce făceam noi la echipă. Ne-a lăsat mereu să decidem totul. Aveam responsabilitatea asta. Atunci, dacă noi am fi bătut Craiova la Severin (n.r. scor 2-2) am fi jucat cu campionatul pe masă. Am câştigat Cupa Ligii. Ştiu, mulţi spun că e Cupa Ligii, adică puţin, e un trofeu până la urmă.

Nu-mi doresc lucrul ăsta, nu-mi doresc ca Dinamo să joace în play-out. Şi nu neapărat pentru Dinamo, ci pentru campionatul românesc. Una e să fie şi Dinamo, alta e fără Dinamo. Îmi pare rău, dar sper ca lucrurile să se îndrepte acolo”, a spus Mutu, pentru un trust de presă.

  • Cu patru etape înainte de finalul sezonului regular, dinamoviștii sunt la șapte puncte de Viitorul, ocupanta ultimului loc de play-off.

Lasă un răspuns