OFICIAL | Dinamo a făcut anunțul unde se va joacă partida cu FCSB

Meciul dintre Dinamo și FCSB se joacă duminică, 16 februarie, de la ora 20:00. Duelul dintre cele două, trebuia să se joace pe stadionul din „Ștefan cel Mare”. Partida a fost mutat în ultimul moment după intervenția suporterilor din asociația „Doar Dinamo București”.

“Fiind o comunicare oficială, caracterizată de transparență totală în relația cu suporterii noștri, Consiliul de Administrație al Dinamo 1948 anunță că partida Dinamo București vs FCSB (Liga 1, etapa a 25-a) se va disputa pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională, la solicitarea membrilor boardului DDB”, se arată în comunicatul emis de FC Dinamo în această seară.

Suporterii dinamoviști au strâns suma de 100.000 de euro și au mers la Ionuț Negoiță. Finanțatorul „câinilor” a negociat și acceptat să vândă 10% din acțiunile sale. Acum, Negoiță mai are 83% din acțiunile clubului, pe care speră să le vândă cât mai repede.

Mai mult, fanii lui Dinamo au promis că vor încerca să mai adune cotizații, în așa fel încât să obțină un procent mai mare de acțiuni. Ionuț Negoiță își dorește să devină acționar minoritar.

Lasă un răspuns