Prima reacţie după ce Ionuţ Negoiţă mai vinde suporterilor 5% din acțiunile clubului Dinamo: „Ar trebui să se depășească ranchiuna”

Ionuţ Negoiţă a găsit soluţia pentru ca Dinamo să nu intre în faliment. În lipsa unui cumpărător pentru club, finanţatorul lui Dinamo pare atras de modelul socios.

Acesta, este foarte aproape să mai vândă suporterilor 5% din acțiunile clubului. Conform prosport.ro, Ionuț Negoiță și cealaltă asociație de suporteri, ”ADPD”, sunt în negocieri avansate pentru ca fanii să intre în posesia a 5% din acțiunile clubului Dinamo, în schim,bul cărora vor vira în conturi suma de 50.000 de euro.

Reporterii acestui trust de presă, l-au contactat pe Ionuț Negoiță, iar acesta îi îndeamnă pe suporteri să ajungă la un numitor comun.

„Discuții au existat de multă vreme cu ambele organizații socios care și-au anunțat interesul pentru achiziționarea acțiunilor. Eu m-am arătat dispus să ajut și să susțin pe oricine ne prezintă un proiect serios. Până acum, proiectul Peluzei Cătălin Hîldan a fost cel care s-a mișcat mai repede și concret. Sper ca în viitorul apropiat să văd noi pași făcuți înainte pentru binele lui Dinamo. Consider că în aceste momente normal ar fi să se găsească o soluție ca și celălalt grup să se alăture actualilor suporteri implicați. Sunt adeptul unității și consider că numai așa putem să fim mai puternici!

Ar trebui să se depășească ranchiuna și orgoliile. Asta pentru binele lui Dinamo! Să pună toți umărul și să găsească soluții constructive. Putem atinge acest lucru numai colaborând, în niciun caz divizați!”, a declarat Ionuț Negoiță pentru sursa mai sus citată.