Mihai Popescu: „Este unic în România!”

Dinamo a învins Astra Giurgiu, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a 23-a din Liga 1. Cu o evoluție solidă, elevii lui Dusan Uhrin nu i-au dat nicio șansă Astrei.

La finalul meciului, Mihai Popescu a declara că rezultatul nu va conta dacă nu va fi dublat de victorii în următoarele trei meciuri.

„Sunt trei puncte importante pentru noi. Avem de câștigat câte trei puncte din ficare meci care urmează. La Dinamo tot timpul e greu, de fiecare dată când intri pe teren, tot timpul trebuie să câștigi. Sperăm să o ținem pe acest drum.

Mă bucur pentru Ciobotariu și Nistor, meritau aceste transferuri. Le urez multă baftă. Dinamo nu stă în niciun jucător. Ne-au ajutat foarte mult, dar trebuie să ne descurcăm cu jucătorii pe care îi avem”, a declarat Mihai Popescu după meci.

Suporterii lui Dinamo au devenit oficial acționari ai clubului din ”Ștefan cel Mare”. Asociația condusă de suporterii din Peluza Cătălin Hîldan a anunțat, prin intermediul unei conferințe de presă, că au preluat 10% din club. Acest lucru, a fost discutat și de fundaşul central, Mihai Popescu.

„Este unic în România să investească suporterii. Mă bucur foarte mult că sunt alături de noi. Sperăm să salveze Dinamo. Aici este casa noastră, am înțeles că aici vom juca și cu FCSB. Veche, așa cum e, aici este casa noastră.

Mă bucur pentru Ianis că a ajuns în Scoția. Va avea de muncă pentru că fotbalul este mult mai dur decât unde a fost el, dar cred că este pregătit. Dar eu cred că va face fața. Cred că poate scoate foarte ușor un adversar din joc”, a mai declarat Mihai Popescu.