Ștefan Radu nu și-a uitat „casa”

Ștefan Radu (33 de ani), fundașul italienilor de la Lazio Roma, s-a alăturat programului inițiat de suporterii dinamoviști, „Doar Dinamo București”.

Crescut în curtea lui Dinamo, Radu a adus o sumă importantă în conturile clubului odată cu transferul său la Lazio, în 2008 (aproximativ patru milioane de euro), iar acum a decis să ajute la salvarea clubului.

Suporterii din PCH au postat dovada incontestabilă pe pagina de Facebook. Ștefan Radu a achiziționat pachetul ”Acționar DDB”, în valoare de 48 de euro, și se alătură unor jucători precum Dragoș Grigore, Sergiu Hanca și Liviu Ganea, și ei înscriși în asociația suporterilor dinamoviști.

Prin programul socios „Doar Dinamo București”, fanii cotizanți au plătit salariile jucătorilor și staff-ului tehnic pe luna noiembrie, dar și a juniorilor, pe luna decembrie. Mai exact, DDB a virat în conturile clubului, patronat de Ionuț Negoiță, suma de 400.000 de lei. Fanii au preluat 10% din acțiunile clubului.

  • Ștefan Radu a jucat timp de trei sezoane în tricoul lui Dinamo, în perioada 2005-2008, echipă pentru care a strâns 61 de partide.