AVANCRONICĂ | Politehnica Iași – Dinamo București

Poli Iași vs Dinamo, o întâlnire între două formații care au ajuns și în semifinalele Cupei României. Un duel care tinde să fie și unul al orgoliilor în condițiile în care relațiile dintre Florin Prunea și Mircea Rednic sunt extrem de tensionate, atacurile de ambele părți abundând în intervențiile televizate.

Dinamo a cedat cu 0-1 în campionat în fața lui Academica, dar s-a revanșat în Cupa României, impunandu-se cu același scor. Astfel, Dinamo merge mai departe în această competiție și dorește să prindă cupele europene.

Din păcate, atmosfera este tensionată, după ce angajații au fost anunțați că vor primi cu întârziere salariile, întrucât prioritatea clubului este să strângă bani pentru a-și lua licența.

Neicutescu este accidentat, dar revin după suspendare Kilyen și Sorescu, cel de-al doilea urmând să fie titular în acest meci.

  • În sezonul regulat, cele două echipe și-au împărțit victoriile. Fiecare a câștigat acasă. De precizat că ambele meciuri au fost under. Niciuna din ultimele patru dispute directe nu a avut mai mult de două reușite.

De partea cealaltă, Poli Iași are un moral foarte bun după victoria (3-2) contra Universității Craiova, în „sferturile” Cupei României. Puriul” a gândit pregătirea astfel încât echipa să atingă vârful de formă o dată cu începerea Play-Out-ului, iar rezultatele de până acum sunt încurajatoare. Pe lângă victoria din Cupă, a mai fost o remiză (2-2) pe terenul lui Sepsi, o deplasare grea. Tarnovanu și Badic sunt jucătorii pe care Rednic nu poate conta în această partida, ambii fiind accidentați.

  • Ultimul meci jucat la Iași s-a încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea „studenților”, în turul sezonului regulat. La București, în retur, a fost 1-0 pentru Dinamo.

ECHIPELE PROBABILE

Poli Iași: Rusu – Cabral, Frăsinescu, Klimavicius, Șerban – Breeveld, De Iriondo – Grădnaru, Omoh, Horșia – A. Cristea

DINAMO: Piscitelli – Kostrna, Puljic, Grigore, Sin – Filip, Mrzljak – Sorescu, Fabbrini, Mihaiu – Perovic

Lasă un răspuns