VIDEO | Adrian Mihalcea, prezentat oficial. Care sunt obiectivele sale în Ștefan cel Mare

Adrian Mihalcea (43 de ani) a fost prezentat oficial ca noul antrenor al lui Dinamo, după plecarea lui Dusan Uhrin. Acesta a semnat un contract pe un an şi jumătate.

„Sunt bucuros, emoţionat, dar bucuros, mă întorc practic în locul unde m-am format ca om şi pentru mine respectul este sfânt. Nu sunt străin de ceea ce s-a întâmplat la Dinamo, mai ales că, din postura de antrenor secund la echipa naţională, am văzut foarte multe meciuri, plus după fiind câine, am participat la toate meciurile.

Nu e uşor, dar sunt un curajos. Mi-au plăcut provocările întotdeauna. Situaţia actuală nu este de departe cea mai bună, dar nici dezastruoasă. Discursul meu ieri către jucători a fost de mobilizare şi de luptă. Nu suntem într-o poziţie care să ne permită să jucăm individual, trebuie să arătăm ca o echipă”, a spus Mihalcea, astăzi, la prezentare.

Numirea lui Adrian Mihalcea, pe postul de antrenor principal, i-a iritat pe fani, pentru o declarație inutilă pentru un fost jucător al clubului Dinamo. Fostul atacant le-a făcut pe plac suporterilor și și-a cerut scuze pentru declarație pe care a dat-o pe vremea când activa la națională.

„Aș vrea să specific lucrul acesta. Îmi pare rău că o declarțaie de a mea de când eram la echipa națională a fost interpretată greșit. Niciodată nu m-am dezis de Dinamo, dacă aș fi făcut lucrul acesta înseamnă că m-aș fi dezis de familia mea și de prieteni. Îmi cer scuze dacă au interpretat greșit dar nu a fost intenția mea.

Nu cred că au ceva cu mine. Am vorbit cu fanii. Vreau să specific că am fost propus de domnul Negoiță, e normal ca o parte dintre ei să nu aibă încredere în mine. Eu vreau să muncesc și să avem rezultate și atunci acea parte dintre suporteri va veni alături de echipă. Obiectivul este clar, Cupa României. Primul obiectiv al meu este schimbarea aceasta a atitudinii, mai ales că nu ne aflăm într-o situație extraordinară”, a mai spus Mihalcea, la conferința de presă.

Lasă un răspuns