VIDEO | Florin Prunea le răspunde suporterilor. Ce spune despre prezentarea demisei

Dinamo a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia l-a prezentat pe Adrian Mihalcea. Noul antrenor al „câinilor” a semnat un contract pe un an şi jumătate.

Managerul general a lui Dinamo, Florin Prunea a oferit prima reacţie, după ce PCH i-a cerut demisia. Oficialul a susţinut că o va face, doar în momentul în care patronul Ionuţ Negoiţă îi va cere acest lucru.

„Adrian Mihalcea a fost propunerea îmbrăţişată de patronul nostru din prima. Eu îi stimez pe fani, îi apreciez. Vorbesc cu ei şi acum, sunt în contact cu ei. Demisia nu mi-o dau, că nu sunt de capul meu aici. Dacă patronul consideră că trebuie să-mi dau demisia, atunci o fac. Eu am picat ca musca în lapte aici.

Ce vină am avut eu, nu pot să-mi dau seama. Liderii galeriei mi-au spus că oricine ar fi venit… Încă din prima zi. Eu am picat în al patrulea Război Mondial. Nu am făcut decât să-mi fac treaba, să muncim, să facem ceva.

În condiţiile în care s-a lucrat aici, în acest sezon era greu. Eu mai am contract până în vară. Vedem după. Patronul, Dănciulescu şi Neagoe m-au convins să vin aici. Eu şi acum îi cert. „Unde m-aţi adus, fraţilor?””, a spus angajatul clubului.