Reacţia clubului sportiv Dinamo după ce echipa a fost eliminată fără să joace din Liga Campionilor

Federaţia Europeană de Handbal (EHF) a anunţat, vineri, că barajul pe care Dinamo trebuia să-l dispute cu Paris Saint-Germain pentru calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

Astfel, Dinamo a fost eliminată din competiție și va fi despăgubită cu o sumă care depășește 75.000 de euro. Turneul Final Four se va disputa în 28-29 decembrie, cu Barcelona, Kiel, PSG și Veszprem, echipele care au terminat pe locurile 1 și 2 în grupele A și B, considerate de elită. Dinamo a ajuns în „optimi” venind din Grupele C și D.

Reacţia clubului Dinamo nu a întârziat, iar după anunțul Federației Europene, alb-roșii au emis un comunicat de presă.

”Comitetul Executiv al Federaţiei Europene de Handbal a decis astăzi finalizarea sezonului 2019-2020 al EHF Champions League direct cu disputarea Turneului Final4, anulând practic optimile şi sferturile de finală. Astfel, visul nostru de a disputa un meci uriaş cu PSG a fost spulberat. Rămânem cu amintirile unui sezon superb, pe care l-am încheiat neînvinşi şi cu speranţa că anul viitor ne vom reîntâlni cu elita handbalului european în cea mai importantă competiţie de club din lume.

Mulţumim tururor celor care au fost alături de noi în acest sezon al EHF Champions League, sponsori, parteneri, prieteni, dar mai ales suporterilor noştri minunaţi!”, a transmis Dinamo Bucureşti.

Lasă un răspuns