Florentin Petre: “Apreciez foarte mult gestul suporterilor şi unitatea lor de grup”

Florentin Petre, unul dintre foștii mari fotbaliști care au jucat pentru Dinamo, a vorbit despre situația de la echipa din Ștefan cel Mare.

O situaţie care îi lasă un gust amar lui Florentin. Fostul mijlocaş al “câinilor” salută în schimb implicarea suporterilor echipei sale de suflet: “Este o situaţie dureroasă din punctul meu de vedere. Apreciez foarte mult gestul suporterilor şi unitatea lor de grup. Dar cu toate lucrurile astea nu cred că vor face lucrurile să meargă” a mărturisit Petre, pentru Telekom Sport.

Totodată, Florentin Petre afirmă că un club ca Dinamo nu poate fi ţinut cu bani puţini. Fosta aripă din Ştefan cel Mare crede că altfel ar fi stat lucrurile dacă Negoiţă nu ar fi fost singur la Dinamo: “Îmi pare rău de domnul Negoiţă pentru că, mai ales la început, a venit cu entuziasm şi cu o poftă de rezultate. Dar uite că singur nu poţi să faci faţă. Un club ca Dinamo trebuie să îl ţii cu bani. Nu ai bani, nu rezistă.

Aşa că te lipeşti, trăieşti doar din nume, din istoria care au făcut-o alţii. Nu poţi fi o echipă de top. Dinamo nu are cum să fie o echipă de pluton. Nu poţi să joci doar cu numele. Dinamo a avut şi un pic noroc pentru că s-a întrerupt campionatul pentru că nu ştiu cum duceau acest campionat până la final” a mai spus Florentin Petre, pentru Telekom Sport.

  • 3 titluri de campion a cucerit Petre cu Dinamo
  • 5 Cupe ale României a reuşit să câştige cu formaţia sa de suflet
  • Aproape 300 de meciuri are Florentin pentru Dinamo

Lasă un răspuns