Ultimele detalii despre vânzarea lui Dinamo

Ionuț Negoiță a recunoscut că negociază cu un fond de investiții din Spania, condus de Herminio Menendez, pentru a vinde clubul Dinamo București, iar discuțiile dintre cele două părți au ajuns în presa spaniolă.

Astfel, jurnaliștii spanioli de la El Desmarque au scris astăzi despre apropiata tranzacţie și au explicat cum a ajuns Herminio Menendez să negocieze cu Ionuț Negoiță pentru cumpărarea clubului nostru.

„Herminio Menéndez, la un pas de Dinamo București. Dinamo este una dintre marile echipe ale României, alături de Steaua și Rapid.

Clubul are nevoie urgent de 180.000 de euro, altfel va retrograda pentru prima dată în istoria sa. Aici apare numele lui Herminio Menéndez, fost director general la Sporting Gijon între 1993 și 1997. Acesta se află în fruntea unui grup de investitori care ar putea salva clubul.

Actualul patron, Ionuț Negoiță, a confirmat că se negocierile se află într-o fază avansată. Legendarul canotor Herminio Menéndez a lucrat ultima oară în al treilea eșalon din Spania, la CP Cacereño”, se arată în materialul publicat în Spania.

  • Ionuț Negoiță a anunțat că discuțiile cu fondul de investiții spaniol sunt avansate și că vânzarea clubului Dinamo București are șanse să se realizeze până pe 30 aprilie.