VIDEO | Ioan Andone este optimist în privința negocierilor cu spaniolii

Dinamo așteaptă azi răspuns de la Herminio Menendez, omul de afaceri care și-a arătat interesul de a prelua pachetul de 82 la sută de la Ionuț Negoiță.

Un trust de presă sportivă informează că spaniolii și-au ales avocatul român care să îi reprezinte și urmează ca acesta să primească procura ce îi oferă dreptul de a semna actele în numele lor. După ce această procedură va fi finalizată, avocatul va merge personal la RIN, pentru a analiza toate actele ce urmează a fi semnate de către cele două părți.

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, a vorbit în cadrul emisiunii ProSport Live despre negocierile pe care clubul le poartă cu spaniolii.

Întrebat dacă va rămâne în cadrul clubului în cazul în care afacerea va fi finalizată, iar Ioan Andone va reveni în „Ștefan cel Mare” ca președinte, Florin Prunea a răspuns: „E prematur de vorbit. Am vorbit cu Ando alte probleme.

Este optimist. Speră să se rezolve, am înțeles de la el că sunt oameni serioși. Cu siguranță că Dinamo are nevoie de Andone. E dinamovist 100%. I-am dat și eu niște detalii legate de problemele pe care le-am avut anul acesta. Bine, el le știa în mare parte, le știe toată lumea că sunt la vedere”, a adăugat Florin Prunea, la ProSport Live.

  • Ioan Andone, fost jucător și antrenor la Dinamo, este cel care păstrează legătura cu spaniolii ce vor să cumpere clubul.