Ultimele detalii despre vânzarea lui Dinamo. Ionuț Negoiță: “Momentan, facem un ping-pong al negocierilor

Era Ionuț Negoiță la Dinamo este aproape de final! Acționarul majoritar al “câinilor roșii” negociază vânzarea clubului cu mai multe părți interesate.

Negoiță speră să concretizeze vânzarea clubului Dinamo până la mijlocul lunii mai. În pole position la negocieri sunt niște investitori din Spania. Actualul conducător al clubului Dinamo, a ținut să lămurească zvonul apărut astăzi, în presă. Acela în care se afirma că – Ionuț Negoiță i-ar fi surprins pe investitorii spanioli, după ce aceștia au găsit trei facturi neachitate de Negoiță, în valoare de 500.000 de euro. –

“Sincer, cu tot respectul, este o cretinătate sfruntată. Le-am făcut toate poftele spaniolilor, ca să zic așa, în afară de mama, le-am dat tot ceea ce au vrut ca să aibă toate datele, documentele, totul ca să preia Dinamo! Restul ține de ei, nu mai ține de mine. Mă deranjează situația aceasta de fake news, fiindcă eu chiar am făcut discount pe datoriile intragrup, de la opt sute și ceva de mii la cinci sute și ceva de mii! Adică, pe românește, există cineva care face rău lui Dinamo prin lansarea unor astfel de informații, dar, probabil, cel care a spus, fiind beat, i s-a împleticit limba și a lansat o informație eronată”, a declarat Negoiță pentru gsp.ro.

Vizavi de stadiul negocierilor cu ibericii, patronul dinamovist a continuat: “Momentan, facem un ping-pong al negocierilor, fiindcă ei nu pot veni aici să discutăm direct, astfel că facem totul prin mail. De aceea pare totul mai complicat. Dar e rezolvabil. Se lucrează, e clar, dar până nu văd ceva concret, nu cred! În această situație, sunt Toma necredinciosul. Datorii nu au mai apărut, țin să-i liniștesc pe suporteri, opinia publică, v-am zis am făcut chiar discount, doar să preia Dinamo mai repede. Așteptăm să vedem ce decid cei din Spania, apoi vom vedea ce va mai fi. De două săptămâni le tot furnizează date, oamenii de la club care se ocupă de această situație”.

Un gând despre &8222;Ultimele detalii despre vânzarea lui Dinamo. Ionuț Negoiță: “Momentan, facem un ping-pong al negocierilor&8221;

  1. Lamuriti-ne si pe noi suporterii,care este problema cu impedimentul din Legea Sportului ,care imiedica vanzarea clubului privat unei alte entitati ! Cred ca numai la noi apar peste tot unele ineptii ,mai ales cand cine trebuie sa castige ceva dintr-un comision nu este implicat ! Apare si aici traditionala sintagma,,nu ne vindem tara ”! Cred ca este o mare mizerie ce se intimpla!

Lasă un răspuns