VIDEO | Florin Prunea dă cărțile pe față! Adevărata față a relației sale cu Ionuț Negoiță

Florin Prunea se va despărți de Dinamo în vară. Contractul său expiră la jumătatea lunii iunie, iar șansele să continue sunt foarte mici.

Managerul general al “câinilor”, a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport Live, despre momentul în care Ionuț Negoiță i-a interzis să meargă cu echipa în cantonamentul din Spania, desfășurat în iarnă. Pe lângă Prunea, și Ionel Dănciulescu a fost interzis în cantonamentul echipei, însă, într-un final, patronul „câinilor” s-a răzgândit și i-a lăsat pe cei doi să participe în cantonament.

Fostul portar susține că s-a simțit umilit în acel momen și este de părere că ar fi fost mai bine încă de la acel incident să își rezilieze contractul cu formația din „Ștefan cel Mare”, însă nu a făcut-o pentru că nu a dorit să-i fie pusă eticheta de „fugar”.

“Cât timp am contract, până pe 16 iunie, o să fiu alături de echipa. Am fost umiliți. În seara dinaintea plecării în Spania am avut o discuție cu patronul în care și-a dat seama că a greșit.

Atunci ar fi fost un moment, chiar vorbeam cu Danciu că mai bine plecam. Dar ar fi sărit lumea că uite, ăștia lasă corabia, știți bine în ce situație eram. Am hotărât să îmi duc contractul la bun sfârșit. După aceea, asta e viață. Eu iert, dar nu uit. Vom vedea”, a declarat Florin Prunea.

Lasă un răspuns