Gură de oxigen pentru Dinamo! Fanii din PCH au strâns 180.000 de euro

Fanii lui Dinamo au strâns cele 180.000 de euro de care clubul are nevoie să ia licența. Programul ”Doar Dinamo București” a completat suma cu banii veniți din urma meciului virtual cu Universitatea Craiova.

Astfel, pentru partida de luni seară, s-au vândut bilete în valoare de 15.000 de euro, susține eurosport.ro. Exact suma care le lipsea ultrașilor pentru a ajunge la 180.000 de euro.

“Pregătim alături de sponsorul tehnic tricourile pentru sezonul următor, pe care vor fi trecute numele tuturor celor înscrişi în DDB până la obţinerea licenţei. Pentru luni 27 aprilie, am organizat o partidă de fotbal virtual pe National Arena, în speranţa de a nu rămâne doar cu echipa virtuală Dinamo.

Banii strânşi vor completa sumele pentru salvarea fotbalului real. Este nevoie de mobilizarea voastră în cumpărarea de bilete”, susțineau fanii, cu două zile în urmă.

Fanii vor găsi o formulă de a achita suma de 180.000 de euro, mai ales că UEFA a venit cu o veste uriașă. Clubul mai are timp până pe 31 mai să își plătească datoriile. Însă forul european nu a acceptat nicio amânare în privința licenței echipelor care își doresc participarea în cupele europene. Prin urmare, câinii își pot depunde dosarul cel târziu joi.

Lasă un răspuns