COMUNICAT DE PRESĂ | Asociația DDB aduce noi informații despre licențierea clubului

Ionuț Negoiță încearcă în aceste zile să vândă Dinamo unui fond de investiții din Spania, însă fanii s-au mobilizat mai rapid.

Suporterii dinamoviști din Peluza „Cătălin Hîldan” au emis un comunicat de presă în care au lămurit situația clubului și susțin că sunt la un pas să obțină banii pentru a achita datoriile lui Dinamo și pentru a obține licența de care „câinii” au mare nevoie.

„Suntem pe punctul de a salva Dinamo achitând prin ProgramDDB întreaga sumă pentru obținerea licenței de Liga 1 și a celei pentru cupele europene. Vom lansa o sesiune de vot pe platforma DDB și dacă membrii vor fi de acord, de luni vom începe plățile.

Pregătim alături de sponsorul tehnic tricourile pentru sezonul următor, pe care vor fi trecute numele tuturor celor înscriși în ProgramDDB până la obținerea licenței”, se arată în comunicatul suporterilor.

Totodată, fanii dinamoviști au anunțat și alte planuri care se află în derulare la acest moment.

„Pregătim alături de sponsorul tehnic tricourile pentru sezonul următor, pe care vor fi trecute numele tuturor celor înscriși în ProgramDDB până la obținerea licenței.

Pentru luni 27 aprilie, am organizat o partidă de fotbal virtual pe Național Arena, în speranța de a nu rămâne doar cu echipa virtuală Dinamo. Banii strânși vor completa sumele pentru salvarea fotbalului real. Este nevoie de mobilizarea voastră în cumpărarea de bilete.

Boardul DDB și-a desemnat specialiștii în domeniul juridic și financiar, într-o delegație condusă de avocatul Sorin Vlădescu pentru a participa la tratativele de preluare a clubului de către o puternică societate din Spania”, au explicat dinamoviștii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s