VIDEO | Membrii DDB reacționează după ce Florin Prunea a dat Dinamo în judecată: “Spune că a venit aici pentru Dinamo”

Florin Prunea chiar dacă i s-a terminat contractul pe 13 iunie, acesta nu a încheiat conturile cu Dinamo.

Fostul manager general al clubului a anunţat că a dat în judecată clubul. Conform portal.just.ro, dosarul a fost înregistrat în data de 2 iunie 2020. Motivul acţiunii din instanţă este că Prunea nu şi-a primit întreg salariul din luna octombrie.

Alexandru Anghel, membru în boardul DDB, asociația suporterilor dinamoviști, a comentat în această dimineață la ProSport Live, decizia fostului oficial al roș-albilor. Contractul lui Prunea fiind încheiat la data de 13 iunie, când echipa noastră ar fi trebuit să joace meciul cu Chindia Târgovişte, amânat după apariţia unui caz de coronavirus.

„Ce ar mai fi de spus despre Prunea? Ce am putea să face? Este decizia dânsului, nu s-a consultat cu nimeni, așa cum nu a făcut-o niciodată. Ne-am uitat și noi pe portal și am fost total șocați. El spune că a venit aici pentru Dinamo, iar apoi a dat în judecată clubul. A spus mereu că nu va pleca fără bani, dar nimeni nu i-a cerut asta. Fiecare lucrează pentru bani. El a zis că a venit din dragoste pentru Dinamo, dar asta e! Fiecare decide pentru el. Cum ar fi putut să aibă nouă luni neplătite? Trei luni a fost pandemie și el s-a aflat în șomaj tehnic”, a declarat Alexandru Anghel la ProSport Live.

Lasă un răspuns