VIDEO | Cristi Borcea, invitat să susțină Dinamo: “Ar putea să ne ajute acum”

Cristi Borcea, fostul finanțator al lui Dinamo, după ce a devenit membru Elite, susține că programul DDB e unica speranță a clubului în acest moment și e dispus să ajute cu 300.000 de euro anual.

În această dimineață la ProSport Live, Alexandru Anghel, membru în boardul DDB, susține că nu a discutat cu Cristi Borcea despre dorința de a oferi clubului din Dinamo 300.000 de euro, dar că fostul acționar din „Ștefan cel Mare” este așteptat să ofere acea sumă pentru a ajuta clubul.

“Nu am vorbit cu Cristi Borcea, dar dacă își dorește să ne ajute… suntem deschiși oricând. Ar putea să ne ajute acum cu 300.000 de euro, dar așteptăm să vedem. Ar fi extraordinar! Discuția a fost clară cu Cristi Borcea.

Dânsul a zis că nu își dorește să revină la Dinamo. Dânsul s-a înscris în programul DDB. Nu e niciun fel de problemă. E foarte simplu dacă își dorește să ne ajute”, a spus Alexandru Anghel pentru sursa mai sus citată.

  • Cristi Borcea (50 de ani) a anunțat în cursul zilei de duminică, 14 iunie, că a devenit membru Elite în programul „Doar Dinamo București”.

Lasă un răspuns