Dinamo a primit cea mai aşteptată veste. LPF a anunţat când vom putea disputa primul meci oficial de la declanşarea pandemiei

Elevii lui Mihalcea nu a putut juca în prima etapă de la reluarea Ligii 1. Magazionerul lui Dinamo a fost testat pozitiv cu coronavirus, iar meciul cu Chindia Târgovişte a fost amânat. Nu acelaşi lucru se va întâmpla şi cu partida împotriva lui Sepsi.

Dacă în urma testului de mâine nu se va mai depista niciun caz de infectare, atunci dinamoviştii primesc undă verde să joace cu echipa din Sfântu Gheorghe.

“Da, este posibil să se întâmple asta. Acestea sunt regulamentele, combinate cu o decizie venită de la DSP. E o testare care se face conform regulamentului, este o chestiune agreată cu DSP-urile competente și doar în măsura în care, bineînțeles, avem adrese clare de la aceste instituții, care să permită reluarea competiției, o vom face pentru cluburile în cauză”, a declarat Justin Ștefan pentru Prosport.

  • Meciurile echipelor Dinamo București și FC Botoșani au fost amânate, după ce au fost descoperite primele cazuri de coronavirus în fotbalul românesc: magazinerul de la Dinamo și medicul echipei FC Botoșani.

Lasă un răspuns