Florentin Petre, reacție virulentă la adresa oficialilor de la Dinamo, după ce Prunea a dat clubul în judecată: “Dacă nu mai poți să te ocupi, pleacă!”

Florentin Petre, unul dintre foștii mari fotbaliști care au jucat pentru Dinamo, a reacționat după ce Florin Prunea a dat clubul Dinamo în judecată pentru a-și recupera salariile neprimite.

“Piticul” a spus că și el a fost în aceeași situație, dar că nu a acționat pentru că sumele nu erau la fel de mari. În plus, Petre consideră că salariile lui Prunea trebuie plătite de cei care s-au ocupat de club în ultimii ani.

“Mi se pare un lucru normal, atâta timp cât un om muncește trebuie să îi fie respectată munca și să fie plătit. Poți să faci muncă voluntară când știi ca ai de întreținut o familie, un copil? Mi se pare un lucru normal să facă ceea ce a făcut pentru că și eu am avut de luat de la Dinamo, dar s-a uitat lucrul ăsta. Au trecut câțiva ani de zile de când nu mi-am luat banii pe care îi aveam de luat. Eu nu i-am dat în judecată pentru că nu era o sumă atât de mare cât să pot să îmi permit lucrul ăsta.

Banii ăștia (n.r. circa 45.000 de euro, salariile lui Prunea) trebuie plătiți de cine se ocupă acum de club. De ce să plătească fanii? Ei deja fac un gest extraordinar pentru că țin acest club în viață. Sunt bani din drepturi de televizare, sunt președinți la club, sunt oameni care au ținut acest club atâția ani de zile, să se descurce. Așa mi s-ar părea normal. De ce să plătească fanii pentru greșelile pe care le-au făcut niște oameni din club, care nu au știut să gestioneze situația asta așa de grea?

Imi pare rău să aud ce se întâmplă pentru că Dinamo nu merită asta. Eu nu înțeleg de ce nu s-a vândut până acum. Nu poți să ții, este greu, sunt probleme financiare, lasă pe altcineva. S-au făcut niște lucruri extraordinare, mai ales la început când a fost scapat clubul de insolvență, am apreciat și vom aprecia tot timpul lucrul ăsta, dar gata. Dacă nu se mai poate, lasă-l pe altul. Să vedem care vine din urma”, a declarat Florentin Petre pentru Pro TV.

Lasă un răspuns