Negoiță îl invită pe Mohammad Murad la negocieri. Vezi cine este foarte aproape de a prelua pachetul majoritar

După ce negocierile cu investitorii din Spania nu au avansat, un alt milionar “îi face curte” lui Ionuț Negoiță.

Mohammad Murad, un libanez cu o avere estimată la 150 de milioane de euro și-a declarat interesul pentru a investi la clubul din Ștefan cel Mare. Afaceristul dezvăluie că legăturile sale cu fotbalul sunt foarte interesante. Însă acest lucru nu s-a adeverit și Ionuț Negoiță a recunoscut.

Actualul finanțator al lui Dinamo, susține că acesta nu l-a contactat și că oricând este dispus pentru a negocia.

“Nu am primit nici măcar un telefon, nu vreau să mai comentez ce spun unii și alții. Foarte concret în acest moment, singurii care au făcut ceva, sunt suporterii din programul DDB. Ca urmare, putem vorbi multe, dar până la urmă când tragem linie, e cine a făcut ceva concret și nu s-a limitat doar la vorbe. Oricine este așteptat să se implice la Dinamo, pentru că este un proiect care are nevoie de susținere, e pentru suporteri, pentru cei care iubesc clubul, practic trebuie susținut de ei și de alți oameni, nu neapărat dinamoviști. Pot să facă un parteneriat de imagine, proiectul trebuie susținut. Foarte mulți se limitează la a vorbi.

Revenind la chestiuni concrete, suporterii lui Dinamo au mai facut un pas, ei țin clubul în viața de câteva luni bune. Oferta rămâne valabilă de a prelua tot pachetul, sunt implicați în deciziile care se iau, sunt în dialog continuu cu conducerea clubul. Eu discut doar despre posibilitatea de a vinde și de a găsi o soluție pentru preluare și care să își asume tot pachetul, responsabilitățile financiare și de a conduce.

Din păcate, nu a venit un investitor care să își asume toată povestea și să își asume investițiile necesare pentru a menține clubul pe linia de plutire. Din fericire, suporterii au asigurat supraviețuirea acestui club. Sper să o facă în continuare, într-un număr tot mai mare. Sunt dinamoviști care vorbesc, își dau cu părerea, nemulțumiți, dar nu sunt în stare sa pună 10, 20 de lei în acest program, să susțină clubul cu un minim. Dar ei vorbesc ca și cum sunt foarte pricepuți, implicați. Oamenii adevărați valoroși sunt cei care fac lucruri, foarte bine, să vorbească. Doar să vorbești, să nu faci nimic concret, e lipsit de respect.

Andrei Gerea este în boardul DDB, nu este niciun secret, e foarte implicat. Sunt și alții pe lângă dânsul care au pregătire profesionala de înalt nivel, sunt implicați în aceste chestiuni. Eu cred în forța suporterilor lui Dinamo, sunt suporteri numeric și calitativ care ar putea realiza o chestiune de genul acesta, o susținere. Nu e ușor, dar e fără precedent în România ce au realizat și pot trece la alt nivel, la nivelul în care să susțină clubul și între timp, într-un fel sau altul, majoritar sau în colaborare, să se alature oameni care pot susține, domnul Mohammad sau alții, să investească”, a declarat Ionuț Negoiță.

Negoiță nu a comentat decizia lui Prunea de a acționa clubul în judecată: “Nu pot să comenteze decizia lui Prunea, e o decizie proprie, concluziile le trage fiecare în dreptul lui.”

“Cupa este obiectivul principal, evident. Nu e vorba despre dispariția lui Dinamo, eu sunt și voi fi dinamovist, voi rămâne cu sufletul, și din alte puncte de vedere, voi face tot ce consider să ajut, nu voi sta degeaba. Înainte să fiu acționar, am fost sponsor, după ce voi ieși, voi sustine mai mult sau mai puțin clubul, nu voi sta deoparte. Consider ca este un proiect la care daca pun umărul mai mulți, va fi cu atât mai bine, ăsta e firescul lucrurilor. Vreau să dau responsabilitatea altora.”

Negoiță a spus și când se va înscrie în programul DDB: “Imediat cum ies din acționariatul, îmi fac card DDB de cel mai înalt nivel.”

Lasă un răspuns