Mihalcea: “Este o situaţi îngrijorătoare”

Dinamo și Poli Iași, echipe care luptă pentru salvarea de la retrogdarea, au remizat, 1-1, într-un meci din etapa a 9-a din play-out-ul Ligii 1.

Mihalcea şi-a atacat jucătorii şi consideră că “aceştia nu realizează că a început campionatul”. Tehnicianul echipei din şoseaua Ştefan cel Mare a dezvăluit care sunt problemele la echipa sa.

“Suntem schiopi. Este o situaţie îngrijorătoare. Am jucători care nu înţeleg că a început campionatul. Am foarte mulţi care, în ultima perioadă, joacă destul de slab. Să se mai trezească şi ei singuri că m-am plictisit să tot apelez la metode. A fost şi înainte.

Am dat unele declaraţii care am crezut că pot ajuta echipa. Dacă jucăm aşa ne va domina şi Chindia. Nu sunt resemnat, sunt dezamăgit. Nu reuşim să ţine mingea, nu reuşim să construim, singurul lucru bun este că ne apărăm cât de cât bine. Ce să facă fanii? Să-i bag în teren.

Problema e la noi, staff, jucătorii, ei ne ajută financiar. O să căutăm între fani să-i bag în teren, glumesc. Jucătorii nu se ridică la nivelul aşteptat. Eu nu mă gândesc să renunţ, doar dacă conducerea doreşte. Dar eu nu mă gândesc. Jocul nu ne oferă linişte. Suferim enorm în campionat. Nu am început să am coşmaruri, dar am foarte multe probleme în cap”, a răbufnit Mihalcea la finalul meciului.

Mihalcea a vorbit şi despre plecarea lui Ricardo Piscilitelli de la echipă: ”M-am trezit cu un minut înainte de antrenament şi nu ştiam că lipseşte şi de ce şi a considerat că nu mai vrea să stea, cu toate că mai sunt două săptămâni de meciuri. Are problemele lui, presupun contractuale, dar suntem şchiopi. Este situaţia îngrijorătoare, a fost şi înainte, aveam declaraţii în care am crezut că pot ajuta echipa, nu am reuşit să adunăm puncte, vom vedea. Avem acum o dublă cu Chindia, cred că şi Chindia ne va domina dacă practicăm jocul de astăzi”, a mai spus antrenorul principal de la Dinamo.

Lasă un răspuns