Lazăr îşi pune colegii la punct după semieşecul cu Poli Iaşi: “Noi de obicei luăm gol, de dat nu prea putem să dăm”

Meciul Dinamo-Poli Iaşi 1-1, din etapa a 9-a a play-out-ului, a fost decis de la punctul cu var. Deian Sorescu a deschis scorul în minutul 10, dar moldovenii au restabilit egalitatea chiar înainte de final. Pentru al doilea meci la rând, Andrei Cristea a marcat împotriva câinilor.

Valentin Lazăr a fost cel mai dezamăgit fotbalist al lui Dinamo, după ce roş-albii au ratat ocazia de a lega două victorii la rând. Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani consideră că sumedenia de ocazii pe care o ratează colegii săi e principalul motiv pentru situaţia lui Dinamo.

„A fost un început bun de partidă, am avut acea bară a lui Mihai în primul minut, noi de obicei luăm gol în primul minut, de dat nu prea putem să dăm. Am condus cu 1-0 prima repriză, a fost echilibrat, repriza a doua am bătut pasul în spate, au venit pe noi, a fost acel penalty, nu vreau să îmi dau cu părerea despre ce s-a întâmplat şi am luat un punct.

Era ca o finală, trebuia să câştigăm, m-am uitat acum pe clasament, dacă ne câştigăm cele două restanţe şi reuşim să învingem şi Chindia ajungem în primele trei locuri din play out”, a declarat Valentin Lazăr la finalul meciului.

  • După acest egal, Poli Iași rămâne pe locul 12, cu 22 de puncte. Dinamo, cu două meciuri mai puțin decât rivala din azi, e pe 13, cu 21 de puncte.

Lasă un răspuns