Riccardo Piscitelli a rupt tăcerea după ce s-a despărţit de Dinamo: „Le-am făcut o contraofertă!”

Fostul portar al lui Dinamo, Riccardo Piscitelli, a oferit o primă reacţie, după ce au apărut informaţii privind o posibilă mutare a sa la rivalii de la FCSB.

Portarul italian a avut locul de titular asigurat până la venirea lui Adrian Mihalcea pe banca alb-roşiilor, dar lucrurile s-au schimbat rapid. Riccardo Piscitelli a rămas tot mai des pe bancă, iar acesta şi-a reziliat contractul cu echipa din „Ştefan cel Mare”. Imediat după ce părţile s-au despărţit, au apărut informaţii conform cărora colegii săi au aflat că portarul ar urma să ajungă la FCSB, unde sunt deja Andrei Vlad, Toma Niga şi Mihai Udrea.

„A fost greu să rup contractul. A fost prima oara în cariera mea când n-am fost plătit. Am trimis o adresa în decembrie, dar așa a fost mereu cu mine și cu alți jucători. Românii au o situație alternativă de a controla situația. Eu am făcut o alegere de business. În viață, nu trebuie să faci numai ce simți, ci trebuie să urmărești ce e cel mai bine pentru tine. Dar nu e vorba numai de bani, e vorba de situația generală, nu știam ce se va întâmpla cu clubul, mai ales că în fiecare zi apare câte ceva nou. E incredibil! Am ajuns într-un punct în care mi-am zis ca e destul.

Nu mă așteptam să imi facă o noua ofertă, după ce le-am zis că vreau să plec. Dar am făcut și eu o contraofertă și aștept să vad ce se va întâmpla. Acum vreau să imi văd familia, pentru că nu i-am mai văzut de 6 luni. M-aș întoarce la Dinamo, mă simt foarte bine aici, am și prieteni. Fabbrini și Montini au încercat în fiecare zi să mă convingă să rămân, dar decizia o iau în baza a ce consideram eu și familia mea”, a spus Piscitelli pentru http://www.sport.ro.

  • Piscitelii a semnat cu Dinamo în vara lui 2019 şi, de atunci, a strâns 27 de partide. Cota sa de piaţa este, în prezent, de 475.000 de euro.
  • 27 de meciuri a jucat italianul la Dinamo în acest sezon.