Gheorghe Mulțescu revine în Ștefan cel Mare. Când va semna

Fanii din programul DDB au anunțat, luni seară, că Dinamo a decis înlocuirea actualului staff tehnic, astfel că Gigi Mulțescu (68 de ani) va prelua echipa de la Adrian Mihalcea (44 de ani).

„În urma analizei rezultatelor din ultima vreme, ținând cont și de situația critică din clasament, Clubul Dinamo a decis înlocuirea actualului staff tehnic. Propunerea înaintată către boardul DDB este un nou staff tehnic, avându-l ca antrenor pe Gigi Mulțescu. Acesta ar urma să fie ajutat de o altă glorie dinamovistă, Cornel Țălnar.

Dorim să-i mulțumim lui Adi Mihalcea pentru toată strădania și pentru faptul că a acceptat să vină la Dinamo într-o situație foarte delicată a echipei. A găsit un lot decimat, format din jucători descurajați. Cineva mai sus de poziția antrenorului va trebui să-și asume tot procesul de degradare de la echipă.

Răspunsul dat de Gigi Mulțescu în momentul în care a fost întrebat despre salariu, spune multe despre caracterul acestui om: ”Nu-mi trebuie niciun ban. Accept să fiu plătit doar în momentul în care Dinamo va fi salvată”, se arată în comunicatul fanilor-investitori.

Gigi Mulţescu a susţinut că marţi dimineaţă va semna contractul cu Dinamo şi îl va avea alături pe Cornel Ţălnar.

  • Pentru cel poreclit „SMURD-ul”, acesta ar deveni al patrulea mandat la cârma „câinilor roşii”.
  • Echipele antrenate de Gigi Mulțescu: Dinamo (3 mandate), Dacia Unirea Brăilă, România U21, Samsunspor (2 mandate), Kayserispor, Adanaspor, Ankaragucu, Gaziantepspor, Poli Timișoara, Sportul Studențesc (2 mandate), FC Vaslui, Universitatea Cluj, Ceahlăul Piatra-Neamț, Al Taawon, Delta Tulcea, Petrolul (3 mandate), Astra (3 mandate), Gaz Metan Mediaș, Al Ettifaq, FC Voluntari, Universitatea Craiova