Justin Ștefan, prima reacție după ce lotul lui Dinamo, a fost băgat în carantină pentru 14 zile

DSP Ilfov a băgat în carantină întreg clubul Dinamo și a închis baza de la Săftica pentru următoarele 14 zile, Dinamo nu mai poate juca niciun meci din Liga 1 folosind seniori. Juniorii pot intra în teren pentru etapele rămase, dar nu au unde să se antreneze și nici ar avea staff tehnic.

În acest context, secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a vorbit despre situația clubului Dinamo, afectat serios de COVID-19: “Dinamo nu poate fi programată, clubul face obiectul unei anchete epidemiologice. Vom avea o întâlnire cu reprezentații tuturor televiziunilor, iar pe 30 vom avea o Adunare Generală, unde vom discuta toate variantele și vom lua deciziile pentru perioada următoare.

La acest moment analizăm, nu cred că pierderea meciurilor la masa verde ar fi o variantă oportună. O decizie va fi luată în cadrul Adunării Generale. Există posibilitatea ca Dinamo să joace meciurile rămase cu juniorii, dar cred că din perspectivă sportivă ar fi o nedreptate.

Am avut o discuție cu domnul Bălănescu, dar nu mi-a vorbit despre o cerere de întreruperea a play-out-ului. Vedem cum evoluează situația la celelalte echipe, mai sunt de testat Iași, Sepsi și Viitorul. Restul echipelor din play-out sunt cu rezultate negative”, a declarat Justin Ștefan.

Lasă un răspuns