Dinamo se va transforma total după cel mai modest sezon din istoria clubului

Astăzi, șapte fotbaliști s-au despărțit în mod oficial de club. Piscitelli, Kilyen, Kostrna, Skovajsa, N’Diaye. Montini și Perovic nu vor mai îmbrăca de acum tricoul lui Dinamo. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială a clubului de pe o rețea de socializare.

“Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, http://www.fcdinamo.ro, încheierea raporturilor contractuale cu Riccardo Piscitelli, Szabolcs Kilyen, Kristian Kostrna, Lukas Skovajsa, Mamoutou N’Diaye, Mattia Montini și Slavko Perovic.

Clubul din Ștefan cel Mare le transmite mult succes în carieră celor 7 jucători care au făcut parte din lotul dinamoviștilor pentru sezonul competițional 2019-2020!”, se arată în comunicatul de clubul Dinamo.

  • 27 de meciuri a apărat Piscitelli la Dinamo în sezonul trecut, 26 în campionat și unul în Cupa României.
  • 6 jocuri, 5 în Liga 1 și unul în Cupa României, a adunat Kilyen în tricoul alb-roșu. Împrumutat la începutul acestui an de la Viitorul Constanța, Kilyen a jucat în prima jumătate a sezonului 2019-2020 pentru Sepsi Sf. Gheorghe.
  • 10 partide a jucat Kostrna pentru Dinamo, a bifat 8 meciuri în campionat și două în Cupa României.
  • 13 meciuri, 11 în Liga 1 și două în Cupa României, a jucat Skovajsa la Dinamo.
  • 1 gol în 18 partide de campionat a marcat N’Diaye pentru Dinamo în sezonul competițional 2018-2019. N’Diaye nu a jucat niciun minut în tricoul alb-roșu, sezonul trecut, în campionat sau în Cupa României.
  • 4 goluri în 24 de meciuri (22 în Liga 1 și două în Cupa României) a înscris Montini pentru Dinamo, sezonul trecut. În urmă cu două campionate marcase 13 goluri în 23 de etape.
  • 6 goluri în Liga 1 și două în Cupa României a marcat Perovic pentru Dinamo în 19 meciuri jucate în sezonul competițional 2019-2020. A fost al doilea marcator al roș-albilor în campionat, după Deian Sorescu, cu 10 reușite.

Lasă un răspuns