Dinamo s-a despărțit de Kamel Alouini, dar i-a găsit înlocuitor, un jucator care a fost golgheterul naționalei țării sale la ultimul Campionat Mondial

Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a anunţat, marţi, despărţirea oficială de Kamel Alouini.

”Kamel a fost scânteia din atacul dinamovist în ultimii doi ani, un coordonator care a ştiut să-şi pună în valoare coechipierii, dar şi să ia jocul pe cont propriu, atunci când a fost nevoie. Campion şi supercampion cu Dinamo, Kamel Alouini a impresionat şi în Liga Campionilor, unde alb-roşii au câştigat în ultimii doi ani grupa din care au făcut parte. CS Dinamo îi mulţumeşte lui Kamel Alouini pentru tot ce a realizat în tricoul alb-roşu, îi urează mult succes la noua sa echipă şi îi transmite că oricând va fi binevenit”, a transmis clubul Dinamo.

Dinamo s-a despărțit de Kamel Alouini, după ce Al Nasr (Emiratele Arabe) și l-a dorit cu orice preț, i-a oferit un contract foarte bun tunisianului și a platit o sumă importantă de transfer clubului nostru. Conform mass-mediei din Tunisia, clubul din Emirate i-a oferit un contract de aproiximativ 330.000 de euro pentru un sezon și jumătate. Al Nasr și l-a dorit atât de mult pe Alouini, motiv pentru care a fost dispusă să plătească și o sumă de transfer către Dinamo, aproximativ 40.000 de euro.

Plecarea lui Kamel Alouini nu va rămâne descoperită, susţine conducerea, fiind perfectat un nou transfer pe postul de conducător de joc şi care va fi anunţat în zilele următoare. Este vorba de angolezul Rome Hebo, care s-a evidențiat la ultimul Campionat Mondial. Jucătorul în vârstă de 28 de ani, fost cel mai bun marcator al naționalei Angolei – 34 de goluri din 51 de aruncări în șapte partide. În sezonul trecut, Hebo s-a acomodat cu handbalul din Europa la Benfica Lisabona, formație cu care a jucat în Cupa EHF.

Lasă un răspuns