Vali Lazăr: ”Există posibilitatea să mă întorc în Golf”

Valentin Lazăr (30 de ani), extrema stânga a lui Dinamo, afirmă că se află la un pas de a se înțelege cu o echipă din zona Golfului, după despărțirea de Dinamo.

Cât despre revenirea la Dinamo, Lazăr spune că, în cazul în care nu se va concretiza o mutare în Golf, este dispus să semneze o nouă înțelegere cu Dinamo.

Cei doi ani și jumătate petrecuți în Qatar l-au convins pe Vali Lazăr, care spune că vrea să antreneze grupe de juniori acolo după ce se va lăsa de fotbal.

“Am purtat o discuție cu conducerea clubului acum câteva zile. Ei știu poziția mea, am venit doar pe șase luni, ei știau lucrul acesta. Există posibilitatea să mă întorc în Golf, am discuții avansate cu câteva echipe.

Stau vreo zece zile să vedem dacă se concretizează ce este din Golf. Eu de un an și două luni nu am avut o zi de vacanță. Mi-am dorit 10 sau 15 zile să plec cu familia în concediu.

Dinamo este prima opțiune. Mai sunt câteva discuții în România, nu mă grăbesc. Dar Dinamo e prima opțiune, asta e clar”, declarat Vali Lazăr potrivit digisport.ro.

  • Valentin Lazăr a plecat de la Dinamo, după ultimul meci din acest sezon, 1-1 cu Viitorul.
  • Între 2017 și 2019, Lazăr a evoluat pentru două echipe din Qatar: Al Sailiya și Al Kharitiyat.
  • 400.000 euro este cota de piață a lui Vali Lazăr, potrivit Transfermarkt.

Lasă un răspuns